Tilmeldings- og afbudsbestingelser ved deltagelse i DT's teaterseminar

TILMELDING OG AFBUD

Der udsendes invitation til årets teaterseminar primo september. Du kan deltage, hvis du er producent af voksen- og/eller familieforestillinger, eller hvis du er arrangør af turnéforestillinger.

Tilmelding sker via det link til Billetten, der er angivet i den tilsendte invitation.

Når du har købt billet til teaterseminaret, gælder følgende betingelser:

• Tilmeldingen er bindende efter den på invitationen fastsatte seneste afbudsdato

• Deltagergebyret refunderes ikke efter denne dato, da Danmarks Teaterforeninger umiddelbart efter indgår bindende aftaler med hoteller og catering

ALLE ændringer i forbindelse med en tilmelding - både før og under seminaret –
skal ske direkte til Danmarks Teaterforeninger, da DT hæfter for alle aftaler med hoteller, kulturhuse, catering m.v..

BILLETTER

Dine billetter sendes til den mail, du har angivet i forbindelse med købet.

Hvis du ønsker at komme på mailinglisten til Teaterseminaret, kan du kontakte DTs sekretariat på post@danmarks-teaterforeninger.dk.